Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två gripna efter blodigt slagsmål i Ronneby

Brott • Publicerad 7 november 2020
Två personer har gripits efter ett blodigt slagsmål, som resulterade i att två personer fick föras till sjukhus, i Ronneby. Arkivbild.
Två personer har gripits efter ett blodigt slagsmål, som resulterade i att två personer fick föras till sjukhus, i Ronneby. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer har gripits, misstänkta för försök till mord alternativt grov misshandel, efter ett blodigt bråk på Karlskronagatan i Ronneby.

Två personer, båda män, skadades i bråket och fördes med stick- eller skärskador till sjukhus. Skadeläget är oklart men båda männen var talbara när ambulansen lämnade platsen.

– Vi blev larmade om ett slagsmål. Vi kommer till platsen och kan ganska snart därpå gripa två misstänkta gärningsmän som befinner sig i en lägenhet i anslutning till brottsplatsen, säger Jimmy Modin, presstalesperson vid polisregion Syd, till TT.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons