Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två anhållna för grovt koppleri

Brott • Publicerad 10 maj 2021
Två personer har anhållits misstänkta för grovt koppleri efter ett tillslag mot massagesalonger i södra Stockholm. Arkivbild.
Två personer har anhållits misstänkta för grovt koppleri efter ett tillslag mot massagesalonger i södra Stockholm. Arkivbild.Foto: Hanna Franzén/TT

En man och en kvinna har anhållits misstänkta för grovt koppleri. De två greps i samband med ett tillslag mot flera massagesalonger i södra Stockholm på måndagen.

– Det är ett tidigt skede i utredningen. Vi kommer att kunna ge mer information allt eftersom, säger Jana De Geer, tillförordnad chef för människohandelssektionen vid polisens Stockholmsregion till TT.

Annons

Vidare hänvisar hon till polisens webbplats.

"Tillslaget har skett i samverkan med flera enheter inom polisen, andra myndigheter och socialtjänsten i Stockholms stad. De gemensamma insatserna ger goda förutsättningar i den fortsatta förundersökningen", säger De Geer i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons