Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tre med livshotande skador efter dödskrock

Olyckor • Publicerad 17 september 2023
En person omkom och sju skadades i trafikolyckan utanför Nässjö på lördagskvällen. Arkivbild.
En person omkom och sju skadades i trafikolyckan utanför Nässjö på lördagskvällen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Flera personer vårdas med livshotande skador, andra med allvarliga skador, efter lördagskvällens kollision mellan två personbilar utanför Nässjö. En kvinna i 40-årsåldern omkom.

Totalt sju personer skadades och fördes till sjukhus i Jönköping och Eksjö, enligt Region Jönköpings läns skadeinformation.

Annons

Tre personer – en man och en kvinna, mellan 40 och 50 år, samt en person under 19 år – har livshotande skador. Ytterligare två unga personer samt en vuxen man är allvarligt skadade. En man mellan 20 och 30 år, är lindrigt skadad.

Larmet kom vid 19.30-tiden på lördagen. En av bilarna började brinna i samband med den våldsamma krocken på riksväg 40. Polisen utreder händelsen som vårdslöshet i trafik och bilarna har tagits i beslag.

– Det är två personbilar som är inblandade, men jag vet inte om de har frontalkrockat eller om det gått till på något annat sätt, säger Camilla Larsson, vakthavande befäl vid polisen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons