Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tre häktade för mord i Jakobsberg

Brott • Publicerad 1 juni 2023
Poliser söker spår i anslutning till mordplatsen i Jakobsberg den 8 maj i år. Arkivbild.
Poliser söker spår i anslutning till mordplatsen i Jakobsberg den 8 maj i år. Arkivbild.Foto: Robin Bäckman/TT

Tre män har häktats misstänkta för inblandning i mordet på en man i 20-årsåldern i Jakobsberg nordväst om Stockholm i maj, skriver polisen på sin hemsida.

Männen är på sannolika skäl misstänkta för mord, anstiftan till försök till mord, förberedelse till mord, medhjälp till försök till mord, grovt vapenbrott samt anstiftan till grovt vapenbrott.

Annons

Klockan var strax efter 17.30 den 8 maj när polisen larmades till en adress i Jakobsberg med anledning av höga smällar. På platsen hittades en skjuten man i 20-årsåldern. Han fördes med ambulans till sjukhus men hans liv gick inte att rädda.

En av av de misstänkta männen anhölls redan samma kväll, och de andra två senare under maj månad. Mordet har enligt polisen koppling till konflikter mellan kriminella nätverk.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons