Nyheter

Polisens telefonstrul rapporteras vara löst

Brott Artikeln publicerades
Arkivbild.
Foto: Stina Stjernkvist/TT
Arkivbild.

Polisen hade stora problem med sin telefoni under natten till torsdagen. Vid lunchtid meddelades att det går att nå fram igen.

Vid 09.32 meddelade polisen på sin hemsida att det går att nå polisen i Västra Götaland igen via telefon. Dock har de tidigare problem medfört en ökad belastning och det påverkar svarstiderna,

Vid klockan 03.20 uppgav polisen på sin sajt att problemet gällde hela landet och påverkade alla polisregioner. Precis som de digitala funktionerna på polisens sajt. Allmänheten uppmanades att ringa 112 vid akuta händelser.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.