Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Tre förhörs om mordförsök i Göteborg

Brott • Publicerad 5 oktober 2020
En person misstänks ha knivskurits i centrala Göteborg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Tre personer har hämtats till förhör efter det misstänkta mordförsöket vid Järntorget i centrala Göteborg vid 17-tiden på måndagen, enligt polisen.

– Vi har ganska stor mängd vittnesuppgifter med mera och material vi kan jobba vidare med. Vi har uppgifter kring den skadade, vem han möjligen kan vara men det är inte fastställt, och det finns även lite uppgifter att bearbeta om vem som kan vara den misstänkta, säger polisens presstalesperson Stefan Gustafsson.

Annons

Flera vittnen uppger att den misstänkta knivskärningen ska ha startat med ett verbalt bråk. En man fördes efteråt till sjukhus med stickskador, och en ensam gärningsman lämnade platsen.

Ingen har gripits.

– Det finns uppgifter som pekar åt ett visst håll. Det är inte så att vi kan säga exakt vem personen är, men det går framåt, säger Gustafsson.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons