Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Snart ser din jobbmejl annorlunda ut

Tech • Publicerad 1 februari 2022
Googles vd Sundar Pichai vid en presentation om Gmail i Kalifornien, USA för fyra år sedan.
Googles vd Sundar Pichai vid en presentation om Gmail i Kalifornien, USA för fyra år sedan.Foto: Jeff Chiu/AP/TT

Nytt år, nya tider och ny mejlvy från Google. Storföretaget meddelar att alla kunder som har ett företagskonto inom kort kommer att få en ny vy att vänja sig vid i mejlen.

Tanken från Googles sida är att tydligare integrera sina andra chatt- och mötestjänster, som påpassligt heter Chat och Meet. Ambitionen är att samla allt en anställd kan tänkas behöva i ett fönster i stället för att som nu behöva byta fönster eller flik.

Annons

Ändringarna sker om en vecka för den som vill prova, i april blir de den nya standarden och i slutet av andra kvartalet kommer det inte gå att ändra tillbaka till den nuvarande vyn.

I en kommentar till The Verge säger Google att ändringarna i nuläget enbart är planerade för betalande kunder, inte för gemene mejlanvändare.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons