Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Poliser utsatta för stenkastning i Halmstad

Brott • Publicerad 8 november 2020
Polispatruller som åkte på ett larm om ett bråk vid en skola i Halmstad utsattes för stenkastning under lördagskvällen. Arkivbild.
Polispatruller som åkte på ett larm om ett bråk vid en skola i Halmstad utsattes för stenkastning under lördagskvällen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Polispatruller som åkte på ett larm om ett bråk vid en skola i Halmstad utsattes för stenkastning under lördagskvällen.

Det ska ha rört sig om ett bråk mellan 10 och 15 personer, och när den första patrullen anlände till platsen började personerna att kasta sten mot poliserna, skriver polisen på sin hemsida.

Annons

Patrullen backade undan och kallade på förstärkning, men även när ytterligare poliser anlände fortsatte personerna att kasta sten, uppger polisen.

Polisen kunde sedan få kontroll över läget och omhänderta flera personer för störande av allmän ordning. En person greps även misstänkt för sabotage mot blåljusverksamhet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons