Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Ostdipp återkallas inför tacofredag

Hälsa • Publicerad 22 september 2023
Paulig återkallar en ostsås och en ostdipp av märket Santa Maria, en i trekilosburk och en i 250-gramsförpackning.
Paulig återkallar en ostsås och en ostdipp av märket Santa Maria, en i trekilosburk och en i 250-gramsförpackning.Foto: Pressbild/TT

Lagom till fredagens tacomys återkallar företaget Paulig en ostdipp och en ostsås av märket Santa Maria.

Det gäller ostdipp av typen Santa Maria Dip Nacho Cheese style i 250-gramsförpackning med bäst före-datum mellan den 1 juni 2025 och den 31 augusti 2025 samt ostsås i trekilosburk av typen Santa Maria Cheddar Cheese Sauce med bäst före-datum mellan den 1 juni 2025 och den 31 augusti 2025, enligt ett pressmeddelande.

Annons

Produkterna återkallas på grund av att en bakterie har hittats i ett parti med ostsås. Bakterien kan ge yrsel och kräkningar. Det finns, enligt företaget, inget konstaterat fall ännu. Som försiktighetsåtgärd återkallas samtliga produkter där det kan finnas risk att bakterien skulle kunna förekomma.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons