Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Omfattande stopp i biltrafiken i Stockholm

Trafik • Publicerad 8 juni 2023
Långa köer ringlade genom Stockholm efter att en lastbil började brinna vid Norrtullstunneln under torsdagseftermiddagen. Arkivbild.
Långa köer ringlade genom Stockholm efter att en lastbil började brinna vid Norrtullstunneln under torsdagseftermiddagen. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

En brand i en lastbil vid Norrtullstunneln orsakar under torsdagseftermiddagen långa köer i alla riktningar i Stockholmsområdet.

– Det står stilla på alla vägar som är berörda av Norra länken. Man stängde tunneln på grund av en lastbil som stod och rykte och några minuter senare var det en konstaterad brand där, säger Katarina Wolffram, presskommunkatör på Trafikverket.

Annons

Vid 13.30-tiden var branden släckt och räddningstjänsten började packa ihop på platsen.

– Vi har släckt av den och håller på att samla ihop, sen ska trafiken släppas på igen. Vad jag vet är det ingen skadad, säger Lena Hoffman, ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons