Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Nya dykningar i Vetlanda

Brott • Publicerad 14 november 2022
Blommor och ljus på Storgatan i Vetlanda för den döda 21-åriga kvinnan. Arkivbild.
Blommor och ljus på Storgatan i Vetlanda för den döda 21-åriga kvinnan. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon/TT

Polisen genomförde under måndagen nya dykningar i Vetlanda, som ett led i utredningen av det misstänka mordet på en 21-årig kvinna.

Med hjälp av sjöpolisen från Stockholm fanns dykare på plats i Kvarndammen, rapporterar Vetlanda-Posten.

Annons

– Vi letar efter saker som kan vara av intresse och inget annat. Vi ligger lite lågt med vad vi sysslar med med tanke på var vi är förundersökningen, säger Rickard Finndahl, chef på polisens avdelning för grova brott på Höglandet, till tidningen.

– Det kommer upp saker titt som tätt och det behöver inte betyda att något sensationellt har hänt. Men vi tar omtag i utredningen, man kan missa saker.

Den 21-åriga kvinnan försvann efter en utekväll den 15 oktober och hittades den 2 november död i ett skogsområde utanför Vetlanda.

Två kvinnor i samma ålder sitter häktade för människorov, men har också delgivits misstankar om mord och gravfridsbrott.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons