Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Norges kung Harald inlagd på sjukhus

Norge • Publicerad 8 maj 2023
Kung Harald på väg hem från Rikshospitalet vid ett tidigare tillfälle, efter att ha varit inlagd för behandling. Arkivbild.
Kung Harald på väg hem från Rikshospitalet vid ett tidigare tillfälle, efter att ha varit inlagd för behandling. Arkivbild.Foto: Terje Pedersen/NTB/TT

Norges kung Harald är inlagd på Rikshospitalet i Oslo där han behandlas för en infektion, uppger det norska kungahuset i ett pressmeddelande. Tillståndet uppges vara stabilt men kungen kommer att tillbringa några dagar på sjukhuset för att få behandling för infektionen.

Förra året lades den norske regenten in vid Rikshospitalet efter att ha fått feber. Även den gången konstaterades att kung Harald drabbats av en infektion och behandlades då med intravenös antibiotika. Han skrevs senare ut från sjukhuset och uppgavs då vara i god form.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons