Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Mordmisstänkt sköts i Georgia

USA • Publicerad 16 juli 2023
En bil från sheriffmyndigheten i Henry County på plats i Hampton, Georgia, där en man jagats misstänkt för fyra mord.Foto: Jeff Amy/AP/TT

Polisen har skjutit ihjäl den man som jagats i över ett dygn misstänkt för att ha mördat fyra personer i den lilla staden Hampton i delstaten Georgia.

Två poliser skadades när de försökte gripa honom, säger Syntonnia Moore, talesperson för sheriffen i Henry county. Hon kunde inte säga hur allvarligt skadade de är.

Annons

Morden i Hampton skedde på lördagsmorgonen lokal tid, då fyra personer hittades ihjälskjutna. Sheriffen i distriktet utfäste en belöning på 10 000 dollar, motsvarande drygt 100 000 svenska kronor, för upplysningar som kunde leda till ett gripande.

Polisen har varit tystlåten med detaljer om masskjutningen men Hamptons polischef James Turner sade på en presskonferens att man undersöker minst fyra brottsplatser nära varandra i samma bostadsområde.

James Turner sade också att den misstänkte mannen bor i Hampton men ville inte uttala sig om ett eventuellt motiv till skjutningen.

Staden Hampton har omkring 8 500 invånare och är belägen drygt sex mil söder om Atlanta.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons