Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Två flickor allvarligt skadade i bilolycka

Olycka • Publicerad 6 februari 2022
Tre personer fick föras till sjukhus efter en kollision mellan en mopedbil och en personbil på riksväg 112 väster om Åstorp på söndagskvällen.
Tre personer fick föras till sjukhus efter en kollision mellan en mopedbil och en personbil på riksväg 112 väster om Åstorp på söndagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

Två tonåringar vårdas för allvarliga skador sedan en mopedbil och en personbil krockat i närheten av Åstorp i Skåne, uppger polisen.

Enligt sjukhusets presstjänst är de allvarligt skadade personerna kvinnor och 15–18 år gamla. En tredje person, en kvinna i 25-årsåldern, vårdas för lindriga skador.

Annons

Samtliga fördes till sjukhus med ambulans. De två tonåringarna färdades i mopedbilen, enligt polisen.

Polisen utreder olyckan, men det är för tidigt att säga något om orsaken till kollisionen, uppger polisens presstalesperson Patric Fors.

– Vi har ännu inte kunnat höra de inblandade. Vi har vittnesuppgifter och dokumentation från platsen som ska sammanställas, säger han.

Olyckan inträffade vid 17-tiden på söndagseftermiddagen. Båda fordonen har bärgats från platsen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons