Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Mänskliga kvarlevor funna i skog

Brott • Publicerad 7 september 2021
Mänskliga kvarlevor har hittats i ett skogsområde i Småland. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Mänskliga kvarlevor har hittats i ett skogsområde i Hultsfred. Polisen larmades till platsen under måndagen, och efter en teknisk undersökning har en förundersökning angående misstänkt mord inletts.

– Folk var i skogen, då gjorde man det här fyndet, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel till TT och fortsätter:

Annons

– Det har legat i skogen en tid.

Kvarlevorna har ännu inte identifierats. Polisen är mycket förtegen om exakt hur och var fyndet gjorts, men det rör sig om kvarlevor av en död människa.

– Tekniker har konstaterat att det är mänskliga kvarlevor. Det vi anträffat har transporterats till Linköping för rättsmedicinska obduktion, säger Loeffel.

Tekniker är fortfarande på plats vid fyndplatsen i skogen och polisen arbetar samtidigt med att undersöka vilka personer i området som anmälts som försvunna.

Några misstänkta i fallet finns ännu inte.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons