Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man skjuten i Landskrona

Brott • Publicerad 2 oktober 2022
Polis på plats efter det att en man hittats skottskadad i en bil vid sjukhuset i Landskrona på lördagskvällen.
Polis på plats efter det att en man hittats skottskadad i en bil vid sjukhuset i Landskrona på lördagskvällen.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 20-årsåldern har skjutits i Landskrona under lördagskvällen, enligt polisen som larmades om händelsen vid 22.21.

– Vi vet inte så mycket om själva händelsen ännu, vi vet bara att han har kommit till sjukhuset i privatbil. Sedan var brottsplatsen är, och vem som har varit inblandad vet vi inte ännu. För att ta reda på det ska vi prata med honom och den eller de som körde honom till sjukhuset och framför allt av händelsen oberoende vittnen, så får vi ta det därifrån, säger polisens presstalesperson Calle Persson.

Annons

Polisen kan inte uttala sig om mannens skador.

– Jag har ingen detaljerad beskrivning av det, säger Persson.

En trolig brottsplats i de centrala delarna av staden har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Skjutningen är den andra på lördagen. Tidigare under kvällen sköts en man i 40-årsåldern till döds i stadsdelen Ronna i Södertälje.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons