Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man skjuten till döds i Huddinge – en anhållen

Brott • Publicerad 2 juli 2021
Poliser och ambulans i Flemingsbergs centrum, efter att en person hittats med misstänkta skottskador utomhus.
Poliser och ambulans i Flemingsbergs centrum, efter att en person hittats med misstänkta skottskador utomhus.Foto: Stefan Jerrevång/TT

En man i 25-årsåldern sköts ihjäl på torsdagskvällen vid en skola i Flemingsberg i Huddinge, sydväst om Stockholm. En man har anhållits, misstänkt på sannolika skäl för mordet.

– Vi fick in larm klockan 23.11 om att man hört skottlossning och att en person skulle vara skottskadad. När vi kom till platsen hittade vi snabbt en person som hade befarade skottskador, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen i Stockholm.

Annons

Mannen avled på brottsplatsen och en förundersökning om mord har inletts. Polisen har under dagen arbetat med dörrknackning och förhör med personer på platsen.

– En bil sågs lämna platsen vid tiden för skottlossningen, men det är inte säkert att den innehöll några gärningspersoner, säger Carina Skagerlind.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons