Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man påkörd – smitare gripen

Brott • Publicerad 2 maj 2021
En man i 55-årsåldern greps på söndagen misstänkt för att ha orsakat en smitningsolycka, där en man skadades. Arkivbild.
En man i 55-årsåldern greps på söndagen misstänkt för att ha orsakat en smitningsolycka, där en man skadades. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 55-årsåldern greps på söndagen misstänkt för att ha orsakat en smitningsolycka, där en man skadades, rapporterar Jönköpings-Posten.

— Personen ska ha blivit påkörd och läget verkar vara mycket allvarligt, säger polisens presstalesperson Thomas Agnevik till tidningen.

Annons

Strax före klockan 12.30 larmades polisen till en mindre väg i Åkarp, öster om Jönköping. Väl där hittades den skadade mannen.

Någon förare som orsakat olyckan syntes inte till på platsen. Men med hjälp av vittnesuppgifter kunde polisen spåra en bilägare till hans adress.

– Skador på bilen tyder på att den varit med om en olycka, säger Agnevik.

Bilen har tagits i beslag för teknisk undersökning.

Polisen kunde på kvällen inte berätta för TT om den gripne mannen har anhållits, och Region Jönköping kan inte säga hur illa skadad den påkörde mannen är.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons