Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man knivhuggen på tågstation i Tierp

Brott • Publicerad 9 maj 2022
En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivhuggen på järnvägsstationen i Tierp. Arkivbild.
En man har förts till sjukhus efter att ha blivit knivhuggen på järnvägsstationen i Tierp. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 40-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha blivit knivhuggen på järnvägsstationen i Tierp, uppger polisen.

Enligt vittnesuppgifter bråkade han med en annan man då han blev knivhuggen.

Annons

När polisen kom till platsen hade den misstänkte gärningsmannen flytt platsen. Den skadade mannen hittades vid en närliggande busshållplats.

Händelsen rubriceras som grov misshandel. Ingen är ännu frihetsberövad, men flera ögonvittnen ska finnas till händelsen.

– Men vi är intresserade av att få in ytterligare iakttagelser från personer som kan ha sett vart gärningsmannen försvann och på vilket sätt, säger polisens presstalesperson Magnus Jansson Klarin.

Hur pass allvarliga den 40-årige mannen skador är kan polisen inte säga, men de bedöms inte vara livshotande. Polisen är på plats på sjukhuset för att höra offret.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons