Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man i Blekinge åtalas för fyra våldtäkter

Brott • Publicerad 11 februari 2022
Den man som nu åtalas vid Blekinge tingsrätt för fyra misstänkta våldtäkter har vid två tidigare tillfällen dömts för våldtäkt. Arkivbild.
Den man som nu åtalas vid Blekinge tingsrätt för fyra misstänkta våldtäkter har vid två tidigare tillfällen dömts för våldtäkt. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 30-årsåldern i Blekinge åtalas för fyra våldtäkter mot två olika kvinnor. Mannen har vid två tidigare tillfällen dömts för våldtäkter, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.

Det nya åtalet gäller dels tre våldtäkter mot en kvinna och dels en våldtäkt mot en annan. Enligt åklagaren har han haft en relation med båda kvinnorna. Mannen blev villkorligt frigiven från fängelse efter den senaste våldtäktsdomen för bara ett år sedan.

Annons

– Det är försvårande för honom att han omgående återfallit i liknande brottslighet, säger åklagare Stina Brindmark till SVT.

Mannen nekar till brott.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons