Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man häktas efter knivmord i Karlshamn

Brott • Publicerad 15 maj 2023
En man i Blekinge har häktats för mord och mordförsök i samband med en fest utanför Karlshamn i fredags. Arkivbild.
En man i Blekinge har häktats för mord och mordförsök i samband med en fest utanför Karlshamn i fredags. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man häktas som misstänkt för mord och mordförsök efter knivvåldet i samband med en fest i ett industriområde utanför Karlshamn i fredags, rapporterar BLT.

En man i en 30-årsåldern och en man i 35-årsåldern fördes därifrån till sjukhus med svåra skador. På lördagskvällen meddelade polisen att mannen i 30-årsåldern avlidit.

Annons

Den häktade mannens försvarsadvokat uppgav före häktningsförhandlingen i Blekinge tingsrätt att hans klient nekar till brott.

– Min klient förnekar brott med hänvisning till att han själv blivit angripen. Han har befunnit sig i en nödvärnssituation och har agerat i självförsvar, säger advokat Tommy Nilsson till Blekinge Läns Tidning.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons