Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Livshotande skador efter lägenhetsbrand

Brand • Publicerad 5 mars 2023
En person har förts till sjukhus med livshotande skador efter en brand i ett flerfamiljshus i Biskopsgården i Göteborg. Arkivbild.
En person har förts till sjukhus med livshotande skador efter en brand i ett flerfamiljshus i Biskopsgården i Göteborg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En person har förts till sjukhus med livshotande skador efter en brand i ett flerfamiljshus i Biskopsgården i Göteborg, skriver GP.

Fem ambulanser ska ha kallats till platsen, tillsammans med räddningstjänst och polis, men bara en ambulans har lämnat platsen med en skadad person.

Annons

Larmet inkom strax innan klockan 18 och när räddningstjänsten kom till platsen var branden fullt utvecklad i en lägenhet på andra våningen.

Branden är nu släckt men räddningstjänsten är kvar på platsen.

– Vi är kvar på platsen och fortsätter att ventilera och säkerställer att branden inte spridit sig, säger Peter Zettersten på räddningstjänsten Storgöteborg till TT.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons