Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Kvinna knivhögg sambo inför barnen

Brott • Publicerad 16 maj 2022
En kvinna knivhögg sin sambo på söndagen. Arkivbild.
En kvinna knivhögg sin sambo på söndagen. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna har anhållits misstänkt för grov misshandel efter att ha knivskurit sin sambo i magen framför deras minderåriga barn.

Händelsen inträffade vid lunchtid på söndagen och polis larmades till sjukhuset i Borås efter att mannen sökt vård för sina skador, uppger Borås Tidning.

Annons

Paret, som båda är i 40-årsåldern, ska ha börjat bråka i sin gemensamma lägenhet. Strax efter att mannen sökt vård på sjukhuset ringde kvinnan till polisen och uppgav att det hade varit bråk i bostaden och att hon hade lämnat hemmet.

Hon greps i en lägenhet i närheten och var initialt misstänkt för mord- eller dråpförsök, men efter förhör har kvinnan anhållits misstänkt för grov misshandel och barnfridsbrott, eftersom minderåriga barn tros ha bevittnat händelsen.

Mannen ska inte vara livshotande skadad.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons