Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Kvarlevor hittade i brandrester

Brott • Publicerad 12 april 2021
En bostad eldhärjades i en misstänkt mordbrand natten till i fredags på Sturkö i Karlskrona skärgård. I samband med teknisk undersökning har polisen hittat kvarlevor efter en person. Arkivbild.
En bostad eldhärjades i en misstänkt mordbrand natten till i fredags på Sturkö i Karlskrona skärgård. I samband med teknisk undersökning har polisen hittat kvarlevor efter en person. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Kvarlevor efter en person har hittats i det hus på Sturkö i Karlskrona skärgård som eldhärjades natten till fredagen förra veckan, rapporterar P4 Blekinge. En man som skadades i branden är fortsatt misstänkt för grov mordbrand, men han är inte frihetsberövad.

Kvarlevorna hittades i samband med polisens tekniska undersökning under måndagen. Den avlidne har inte kunnat identifieras ännu.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons