Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Kraftig kundökning till Leovegas

Ekonomi • Publicerad 5 november 2020
Leovegas släpper delårssiffror. Arkivbild.
Leovegas släpper delårssiffror. Arkivbild.Foto: Kin Cheung/AP/TT

Spelbolaget Leovegas har under coronapandemin sett en kraftig kundökning. Under tredje kvartalet ökade antalet deponerande kunder med 26 procent jämfört med motsvarande period förra året. Detta enligt bolaget som ett resultat av ett strukturskifte från landbaserat spel till online.

"Överlag har vi haft en god utveckling på våra marknader under kvartalet, med vår växande kundbas som huvudsaklig drivkraft. Många marknader växte med tvåsiffriga tal jämfört med samma period föregående år", skriver vd:n Gustaf Hagman i rapporten.

Annons

För tredje kvartalet redovisar man minskad vinst, 4 719 miljoner euro jämfört med 5 496 miljoner föregående år. Intäkterna steg samtidigt med en procent till 88 921 miljoner euro.

För oktober, efter delårsrapportens period, ger bolaget en preliminär siffra gällande intäkter på 33 miljoner euro, vilket skulle motsvara en årlig tillväxt på 27 procent.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons