Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Jägare i Bollnäs sköt sig själv i foten

Olyckor • Publicerad 11 oktober 2020
När jägaren gick fram till en skjuten älg hoppade älgen till, vilket fick jägaren att avlossa ett skott som träffade hans egen fot. Arkivbild.
När jägaren gick fram till en skjuten älg hoppade älgen till, vilket fick jägaren att avlossa ett skott som träffade hans egen fot. Arkivbild.Foto: Fredrik Sandberg / TT

En jägare i Bollnäs kommun fick på söndagsmorgonen föras till sjukhus sedan han, råkat skjuta sig själv i foten, rapporterar Hela Hälsingland.

Olyckan skedde i samband med älgjakten. Jägaren, en man i 70-årsåldern, ska enligt polisen ha gått fram till en skjuten älg. Älgen hoppade då till, vilket fick jägaren av oavsiktligt avlossa ett skott som träffade hans egen fot.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans, men var enligt polisen vaken och talbar när han fördes från olycksplatsen. Polisen betraktar händelsen som en olycka, och misstänker inte brott.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons