Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Hockeyutrustning värd en miljon stulen

Brott • Publicerad 7 november 2022
Hockeyutrustning värd cirka en miljon kronor misstänks ha stulits ur en butik i Uppsala under helgen. Arkivbild.
Hockeyutrustning värd cirka en miljon kronor misstänks ha stulits ur en butik i Uppsala under helgen. Arkivbild.Foto: Jason Franson/The Canadian Press/AP/TT

Sent på söndagskvällen uppdagades ett inbrott i en butik i Uppsala – det stulna visade sig vara hockeyutrustning, skriver Upsala Nya Tidning (UNT).

– Värdet uppgår till en miljon. Det är skridskor, klubbor och allt möjligt, säger Viktor Dicksved, befäl på polisens regionsledningscentral, till tidningen.

Annons

Det är oklart när inbrottet ska ha skett, men ägaren fick vid 22-tiden ett samtal från en lokalvårdare om en uppbruten dörr. Polisen misstänker dock att det har varit flera gärningsmän och att de har haft tid på sig.

En brottsplatsundersökning har genomförts och polisen undersöker nu om det finns kameraövervakning i butiken eller i närheten, skriver UNT.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons