Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Fyra paddlare omkom i Wales

Storbritannien • Publicerad 6 november 2021
Fyra personer har omkommit i en olycka i en walesisk flod. Arkivbild.Foto: Pontus Lundahl/TT

Fyra personer har omkommit till följd av en olycka med paddlingsbrädor i Wales, rapporterar brittiska medier. Olyckan skedde för en vecka sedan och den fjärde personen har nu avlidit på sjukhus. Samtidigt meddelar polisen att en kvinna misstänks för brott.

En grupp om totalt nio personer var ute och paddlade på brädor på floden Cleddau i sydvästra Wales i lördags för en vecka sedan. Enligt preliminära uppgifter föll två kvinnor i vattnet, varpå en man försökte undsätta dem i kraftiga strömmar.

Annons

Dessa tre omkom i floden och den fjärde personen avled senare på sjukhus.

I samband med det sista dödsbeskedet meddelade polisen också att en 41-årig kvinna hade gripits misstänkt för motsvarande ungefär vållande till annans död. Hon släpptes senare, men är fortsatt brottsmisstänkt. Det framgår inte vad hon misstänks ha gjort i samband med olyckan.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons