GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Frankrike söker svar om flygkrasch i Pakistan

Pakistan • Publicerad 30 maj 2020
Människor bär kistor med offer från flygkraschen i Karachi.
Människor bär kistor med offer från flygkraschen i Karachi.
Foto: Fareed Khan/AP/TT

Analysen av flygdata och röstinspelningar från cockpit i det plan som kraschade i Pakistan i förra veckan kommer att inledas i Frankrike den 2 juni. Det meddelar den franska haverimyndigheten BEA på Twitter, och skriver samtidigt att dess uppdrag på olycksplatsen snart är slutfört.

97 av 99 personer ombord omkom när Pakistan International Airlines flight PK8303 kraschade i ett bostadsområde i Karachi. Utredare från BEA anslöt sig till den Pakistanledda utredningen eftersom olycksplanet var av den franska modellen Airbus A320.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer