Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Fortsatta trafikförändringar efter tågstoppet

Tågolyckan i Arlöv natten till torsdagen väntas påverka trafiken ända till klockan 05 på lördagsmorgonen, enligt Trafikverket.
Skåne • Publicerad 3 juli 2020
Krossade rutor och diverse andra skador på det Öresundståg som tidigt på torsdagsmorgonen körde in i en kontaktledningsbrygga.
Krossade rutor och diverse andra skador på det Öresundståg som tidigt på torsdagsmorgonen körde in i en kontaktledningsbrygga.Foto: Johan Nilsson/TT

Pågatågen är inställda på sträckan Malmö–Kävlinge/Helsingborg medan bara ett tåg i timmen körs på sträckan Malmö–Trelleborg och tvärtom.

Istället hänvisas resenärer till Öresundståg på sträckan Malmö–Halmstad/Göteborg. Extra uppehåll görs i Kävlinge, Dösjebro, Häljarp, Glumslöv, Rydebäck och Ramlösa, meddelar Trafikverket tidigt på fredagsmorgonen.

Samtidigt sätts ersättningsbussar in på sträckan Malmö–Lund. Bussar förstärker även mellan Lund och Helsingborg.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons