Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Fler anhållna efter mord i Kalmar

Brott • Publicerad 2 maj 2022
En man i 25-årsåldern skadades allvarligt vid ett bråk i Kalmar sent på lördagskvällen. Han avled på sjukhuset under söndagen och tre personer är anhållna som misstänkta för mord. Arkivbild.
En man i 25-årsåldern skadades allvarligt vid ett bråk i Kalmar sent på lördagskvällen. Han avled på sjukhuset under söndagen och tre personer är anhållna som misstänkta för mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Fler personer har anhållits efter mordet på en man i 25-årsåldern i Kalmar. En av dem är misstänkt för mord och en för medhjälp till mord, rapporterar P4 Kalmar.

Sedan tidigare är två andra män också anhållna som misstänkta för mord. En person som suttit anhållen som misstänkt för skyddande av brottsling har släppts.

Annons

Sent i lördagskväll fick polisen larm om ett större bråk i stadsdelen Berga i Kalmar. En man fördes till sjukhus med allvarliga skador och avled sedan under söndagen.

Åklagare Johan Henningsson beskriver det för tidningen Barometern som ett bråk mellan två kompisgäng.

– Det förefaller ha varit två konstellationer som hamnade i bråk och sedan slutade det med att en person blev knivskuren och senare avled, säger åklagaren till tidningen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons