Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Brotten under Tosia Bonnadan

Tidigt på söndagsmorgonen sammanställer polisen lördagens insatser i samband med Tosia Bonnadan.
”Det har varit väldigt lugnt” säger Anton Scheid jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona.
RONNEBY • Publicerad 14 juli 2019
Foto: Arkiv

Det handlar om en misshandel, två sexuella ofredanden, fyra narkotikabrott samt fyra personer som är omhändertagna för fylleri. Dessutom två brott mot knivlagen.

– Det har varit väldigt lugnt, sammanfattar Anton Scheid, jourförundersökningsledare vid polisen i Karlskrona, evenemangsdagen.

Annons

Det första sexuella ofredandet ska ha inträffat under fredag kväll. En man i 35-årsåldern tog då en 16-årig kvinna på rumpan utanför en pizzeria i centrala Ronneby. Mannen är identifierad av polisen.

Det andra sexuella ofredandet ska ha skett under lördagskvällen när en man i 25-årsåldern varit närgången mot en 17-årig kvinna. Han ska ha försökt att kyssa henne genom att ta tag i hennes huvud och böjt sig över henne. Mannen är hörd av polisen men nekar till brott.

På lördagsnatten ska en man, tidigare känd av polisen, oprovocerat sparkat en kvinna på benet i centrala Ronneby. Det inträffade ska inte ha krävt akut sjukhusvård. Händelsen rubriceras som misshandel.

Vidare inträffade två brott mot knivlagen. En man i 20-årsåldern visiterades under fredagskvällen av ordningsvakter. Han visade sig vara narkotikapåverkad och bära på en stilett.

En bit bort uppträdde en man i 40-årsåldern mycket berusat och aggressivt. Han omhändertogs för fylleri och han ska bland annat haft på sig en skruvmejsel.

Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Louise Lennartsson
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons