Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Krock med elsparkcykel – livshotande skador

Olycka • Publicerad 7 september 2022
En man i 30-årsåldern vårdas på sjukhus med mycket allvarliga skador efter att han med sin elsparkcykel kolliderat med en buss på ett övergångsställe. Arkivbild.
En man i 30-årsåldern vårdas på sjukhus med mycket allvarliga skador efter att han med sin elsparkcykel kolliderat med en buss på ett övergångsställe. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man på elsparkcykel som kolliderade med en buss i Växjö har livshotande skador. Chauffören är misstänkt för brott, rapporterar Smålandsposten.

Olyckan inträffade på ett övergångsställe på tisdagskvällen. Mannen på elsparkcykeln ska ha blivit påkörd av en buss och polisen uppger för tidningen att busschauffören är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Mannen, som är i 30-årsåldern, har enligt Region Kronoberg livshotande skador och har förts till Skånes universitetssjukhus i Lund.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons