GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Död kvinna i skogsparti var inte mördad

Göteborg • Publicerad 2 augusti 2021
En kvinna som hittades död i ett skogsparti i Göteborg misstänktes ha blivit mördad, men efter obduktionen lade polisen ned utredningen. Arkivbild.
En kvinna som hittades död i ett skogsparti i Göteborg misstänktes ha blivit mördad, men efter obduktionen lade polisen ned utredningen. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna som hittades död i ett skogsparti vid Högsbo industriområde i Göteborg hade inte blivit mördad. Utredningen om misstänkt mord lades ned när polisen fått resultatet av obduktionen, skriver Göteborgdirekt.

Kvinnan hittades i början av förra veckan. En man anhölls som misstänkt för mord, men släpptes efter några dagar.

– Rättsläkaren kom fram till att hon inte hade dött av yttre omständigheter, säger kammaråklagare Sara Toreskog till tidningen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.