Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Man död i Oskarshamn – en anhållen för mord

En man har avlidit efter ett bråk i en bostad i Oskarshamn på måndagskvällen.
Brott • Publicerad 3 maj 2022
En man har dött efter ett bråk i en lägenhet i Oskarshamn. En annan man är anhållen misstänkt för mord. Arkivbild.
En man har dött efter ett bråk i en lägenhet i Oskarshamn. En annan man är anhållen misstänkt för mord. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Mannen fördes till sjukhus med stickskador, och på tisdagsmorgonen meddelar polisen att han dött av sina skador. En man är anhållen misstänkt för mord.

– Mannen avled på sjukhus och vi har inlett en förundersökning gällande mord, säger Filip Annas, presskontakt polisregion Syd.

Annons

Polis och ambulans larmades om ett bråk i en lägenhet i norra Oskarshamn strax före klockan 23 på måndagen. I lägenheten hittades en man med en stick- eller skärskada.

En annan man kunde i samband med detta gripas i anslutning till bostaden. Mannen, som är i 50-årsåldern, är nu anhållen misstänkt för mord, skriver Barometern.

Hur och varför bråket uppstod i bostaden är ännu inte känt av polisen.

– Förundersökningen är i ett väldigt tidigt skede, så det är det vi försöker kartlägga just nu, säger Annas.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades på måndagskvällen av för teknisk undersökning och polisen har även genomfört dörrknackning och förhört vittnen på platsen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons