GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. E-tidning
  1. Shop
  2. Tjänster
  3. Annonsera
  4. Tipsa oss!
  5. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Nyheter

BILDEXTRA: Du vet att du är i Blekinge när...

Du vet att du är i Blekinge när... är ett omåttligt populärt inslag i Blekinge Läns Tidning. Era bilder finns här på BLT.se. Se alla inskickade bilder i bildspelet nedan och ta chansen att få din bild uppvisad. Instruktioner om hur du skickar in din bild finns längre ner i artikeln.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Blekinge • Publicerad 28 december 2022
Birgith Olsson, Hasselstad
Birgith Olsson, Hasselstad

Så skickar du in din bild:

Bifoga bilden i ett mejl.

Skriv en kort beskrivning till bilden i ämnesraden av mejlet.

Exempel: Du vet att du är i Blekinge när du ser blommorna slå ut. Bilden är tagen i Karlshamn av Nils Nilsson.

OBS! All information måste stå i ämnesraden, detta för att publiceringen ska bli rätt på blt.se

Mejlet skickar du till: blekingebilden@shootitlive.com

Vi kommer även i fortsättningen publicera läsarbilder på sidan 3 i Blekinge Läns Tidning samt i e-BLT söndag i mån av plats.

Alla bilder som skickas in kommer att publiceras löpande. Undantag görs för bilder som inte följer de pressetiska reglerna.

Du vet att du är i Blekinge när det historiska blandas med det moderna. Bilden tagen ifrån Dragsö i Karlskrona av Mikael Tillenius.
Du vet att du är i Blekinge när det historiska blandas med det moderna. Bilden tagen ifrån Dragsö i Karlskrona av Mikael Tillenius.Foto: Mikael Tillenius
Annelie HenryssonSkicka e-post
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Blekinge Läns Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.