Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Avhugget huvud hittat i kartong

Frankrike • Publicerad 2 februari 2021
Fransk polis har gripit en man misstänkt för att ha halshuggit en annan man. Arkivbild.
Fransk polis har gripit en man misstänkt för att ha halshuggit en annan man. Arkivbild.Foto: CHRISTOPHE ENA/AP/TT

En man har gripits i Toulon i södra Frankrike efter det att en kartong sågs kastas ut ur ett lägenhetsfönster. I kartongen låg ett avhugget människohuvud.

Flera invånare i staden öster om Marseille blev på måndagseftermiddagen vittnen till den makabra händelsen, skriver lokaltidningen Var-matin.

Annons

Polisen spärrade av ett större område runt huset och grep den man som befann sig i bostaden. Han hade då setts från gatan med blodiga händer.

Efter förhör har polisen avfärdat alla misstankar om eventuell terrorism, misstankar som fått den lokala polisen att kalla in förstärkning från nationella styrkor. Vem den döde är eller något motiv var inte fastställt på måndagen men enligt polisen ska den gripne ha låtit två hemlösa personer få bo i hans lägenhet under natten.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons