Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

Alligator hade död kvinna i gapet

USA • Publicerad 24 september 2023
Jamarcus Bullard spelade in alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter. Arkivbild.
Jamarcus Bullard spelade in alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter. Arkivbild.Foto: Stephen B. Morton/AP/TT

En man såg en fyra meter lång alligator med mänskliga kvarlevor i gapet i en kanal i Largo i den amerikanska delstaten Florida, rapporterar NBC News.

Mannen, Jamarcus Bullard, berättar för NBC News att han såg alligatorn och en kropp i vattnet på fredagseftermiddagen.

Annons

– Jag kastade en sten mot alligatorn för att se om det verkligen var en alligator och den liksom drog i kroppen, den höll liksom i den nedre delen av torson, och drog ner den under vattnet, säger han.

Bullard filmade alligatorn med sin mobil och kontaktade sedan myndigheter.

Alligatorn, som var en hane, fördes bort från kanalen och "avlivades humant" enligt lokal polis. Kvarlevorna från en vuxen person som senare identifierades som en 41-årig kvinna återfanns.

Dödsorsaken är inte klarlagd och det är ännu oklart om kvinnan dödades av alligatorn. Händelsen utreds av myndigheterna.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons