Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

5 300 fick snopet besked: Du är inte bjuden

Samhälle • Publicerad 11 maj 2022
Det var 172 anställda, inklusive säsongspersonal, som skulle bjudas på festen. Arkivbild.
Det var 172 anställda, inklusive säsongspersonal, som skulle bjudas på festen. Arkivbild.Foto: Pär Fredin/TT

Det var 172 anställda som skulle bjudas in till HSB Malmös vårfest – men mejlet med inbjudan skickades av misstag till hela 5 500 personer, rapporterar Kvällsposten.

Bara ett par timmar efter att inbjudan gått ut fick majoriteten av dem, 5 328 personer, ett till mejl där det framgick att de inte alls var inbjudna till festen.

Annons

”För en liten stund sedan fick du en inbjudan till HSB Malmös medarbetarfest den 17 juni. Det var tyvärr ett misstag, och ni är inte dessvärre inte bjudna”, stod det i mejlet, enligt tidningen.

Orsaken till att så många från början bjöds in var att alla som prenumererar på bostadsbolagets nyhetsbrev fick det första mejlet.

– Det var ett misstag och ett rent olycksfall i arbetet. Vi har helt enkelt tryckt på fel mejllista, säger Mia Gustafson, marknads- och kommunikationschef på HSB Malmö, till Kvällsposten.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons