Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

400 gripna vid Melbourneprotester

Australien • Publicerad 4 november 2020
Melbourne har öppnat igen efter en nedstängning som varade i fyra månader. På tisdagen protesterade människor mot de restriktioner som fortfarande råder. Arkivbild från centrala Melbourne i början av augusti.
Melbourne har öppnat igen efter en nedstängning som varade i fyra månader. På tisdagen protesterade människor mot de restriktioner som fortfarande råder. Arkivbild från centrala Melbourne i början av augusti.Foto: Asanka Brendon Ratnayake/AP/TT

Över 400 personer greps av polis i samband med protester mot coronarestriktioner i australiska Melbourne under tisdagen, rapporterar SBS News.

Polisen säger att 395 böter kommer att utfärdas. Bland annat för att man inte har burit munskydd och att man har brutit mot delstatens regler gällande hur många personer som får samlas på ett ställe samt hur långt man får färdas från sitt hem.

En polis fördes till sjukhus med en bruten arm efter ingripandet.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons