Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Nyheter

35-åring häktad för mordförberedelse

Brott • Publicerad 14 april 2022
Blekinge tingsrätt i Karlskrona har häktat den 35-årige man som uppges ha brutit sig in i en lägenhet för att mörda en man i 60-årsåldern. Arkivbild.
Blekinge tingsrätt i Karlskrona har häktat den 35-årige man som uppges ha brutit sig in i en lägenhet för att mörda en man i 60-årsåldern. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Beväpnad med kniv, järnrör och sax bröt sig en 35-årig man in i en lägenhet i Karlskrona, enligt egen utsago med uppsåt att mörda en man. Men han greps av polis och har nu häktats, rapporterar BLT.

Inbrottet skedde under onsdagsförmiddagen. När polisen kom till brottsplatsen och förhörde 35-åringen uppgav han att han var där för att döda en man i 60-årsåldern. Mannen var dock inte på plats vid tillfället.

Annons

35-åringen häktades under skärtorsdagseftermiddagen, misstänkt på sannolika skäl för förberedelse till mord.

Mannens advokat Markus Segerström vill inte kommentera omständigheterna men säger att hans klient förnekar brott.

– Men det är ju en udda brottsrubricering, och det jag kan säga är att ingen har kommit till skada, säger Segerström till BLT.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons