Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

"Young royals" avslutas med tredje säsong

Tv • Publicerad 14 december 2022
Omar Rudberg återvänder i "Young royals" på Netflix. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Det blir mer ung kärlek och svallande känslor i internatskolemiljö på Netflix. Succéserien "Young royals" fortsätter i en tredje säsong som också blir dess sista, meddelar strömningstjänsten.

Det svenska ungdomsdramat handlar om den passionerade men trassliga förälskelsen mellan den kungliga prinsen Wilhelm (Edvin Ryding) och hans klasskompis Simon (Omar Rudberg). Samtliga huvudrollsinnehavare återvänder i den nya säsongen medan Lisa Ambjörn fortsätter som seriens huvudförfattare.

Annons

"Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista. Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt”, säger Ambjörn i ett pressmeddelande.

"Young royals" hade premiär förra året och den andra säsongen kom i höstas.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons