Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Travis Scott till de anhöriga: Mejla mig

Musik • Publicerad 12 november 2021
Travis Scott. Arkivbild.
Travis Scott. Arkivbild.Foto: Amy Harris/AP/TT

Ett nytt uttalande från Travis Scotts representanter gör klart att rapparen vill komma i kontakt med familjerna till dödsoffren efter festivaltragedin i Houston för en vecka sedan.

"Han är upprörd av situationen och önskar desperat att få framföra sina kondoleanser så snart som möjligt, men vill respektera varje familjs önskan om hur de helst vill bli kontaktade", står det i uttalandet som NME har tagit del av.

Annons

De anhöriga uppmanas att mejla till en särskild mejladress och att ett särskilt team ska hantera svaren.

Travis Scott har tidigare själv gjort uttalanden på sociala medier samt gjort klart att han vill betala för såväl begravnings- och terapikostnader för den som behöver.

Totalt har nu nio personer omkommit till följd av den kaosartade trängsel som bröt ut i samband med att Travis Scott var huvudakt på festivalen Astroworld huvudakt. Hittills har totalt minst ett 40-tal stämningsansökningar riktats mot både Travis Scott, arrangören Live Nation och världsstjärnan Drake, som gästade Scott på scenen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons