Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Taylor Swift gör långfilm efter eget manus

Film • Publicerad 9 december 2022
Taylor Swift tar emot pris för årets video på American music awards i november.
Taylor Swift tar emot pris för årets video på American music awards i november.Foto: Chris Pizzello/AP

Taylor Swift ska regissera en långfilm baserad på ett manus som den amerikanska artisten själv har skrivit, rapporterar Pitchfork.

Filmbolaget Searchlight Pictures som står bakom filmen säger i ett uttalande: "En artist och historieberättare som Taylor kommer fram en gång per generation. Det är en genuin glädje och ett privilegium att få samarbeta med henne när hon ger sig ut på denna spännande och nya kreativa resa.”

Annons

Filmen har ännu inte fått någon titel och det är oklart när den kommer att nå biobesökarna. Swift värme upp med en rekordlång musikvideo förra året till låten "All too well (Taylor's version)".

Tiominutersversionen kammade hem pris både för bästa video och bästa långa video på MTV Europe music awards och vann även pris på American music awards.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons