Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Stjärnan: Finns drogproblem i Bollywood

En narkotikautredning i Bollywood skakar om den indiska filmbranschen. Stjärnan Akshay Kumar uppmärksammas för en video där han erkänner att det finns drogproblem i branschen. Han uppmanar dock allmänheten att inte dra alla skådespelare över en kam.
Film • Publicerad 4 oktober 2020
Bollywoodstjärnan Akshay Kumar har gått ut och pratat om drogproblemen i branschen, efter en tid av uppmärksamhet kring en pågående narkotikautredning. Arkivbild.
Bollywoodstjärnan Akshay Kumar har gått ut och pratat om drogproblemen i branschen, efter en tid av uppmärksamhet kring en pågående narkotikautredning. Arkivbild.Foto: Ajit Solanki/AP/TT

– Med handen på hjärtat, hur kan jag ljuga och säga att det här problemet inte existerar? Det existerar på samma sätt som i alla andra yrken. Men att säga att alla inom ett visst yrke är inblandade skulle vara fel, säger han i videon som lagts upp på Twitter.

Skandalen började när den populära skådespelaren Sushant Singh Rajput avled i somras. Den lokala polisen misstänkte inledningsvis att det rörde sig om en olycka. Medier har rapporterat att det handlade om självmord, men nu har den federala polismyndigheten inlett en utredning om det kan ligga olagliga handlingar bakom dödsfallet.

För några veckor sedan greps skådespelaren Rhea Chakraborty, som dejtade Sushant Singh Rajput vid tidpunkten för hans död. Hon misstänks för att vara del av ett drogsyndikat. Narkotikautredare har dessutom genomfört omfattande förhör med personer som är verksamma i Bollywood, som är den Bombaybaserade delen av den indiska filmindustrin. Rhea Chakraborty har gått ut i media och nekat till alla anklagelser.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons