Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Ståupp-klubb i New York portar Bill Cosby

En av New Yorks mest populära ståupp-klubbar kommer inte att välkomna Bill Cosby.
Scen • Publicerad 11 juli 2021
Bill Cosby släpptes från fängelset den 30 juni efter att Pennsylvanias högsta domstol upphävt hans sexbrottsdom. Arkivbild.Foto: Matt Slocum/AP/TT

Bill Cosbys talesperson Andrew Wyatt har tidigare sagt att Cosby planerar en ståuppturné och att flera klubbar visat sitt intresse.

Nu säger Noam Dworman att de inte är det minsta intresserade, och att han "inte ens vill att Bill ska sätta foten på hans klubb", enligt TMZ.

Annons

Comedy Cellar tillät däremot Louis C.K. och Aziz Ansari att uppträda 2018, efter att de båda komikernas beteende mot kvinnor lyfts fram i samband med metoo.

Men Dworman säger att även om hans publik till största del välkomnade dem, så skulle de inte stödja en comeback från Cosby.

I en kommentar gällande klubbens ställningstagande citerar Cosbys talesperson låten "My Prerogative" av Bobby Brown:

– Det är en enskild klubbägare och för att citera Bobby Brown – kungen av r'n'b: "Han har rätten att göra vad han vill", säger Wyatt till sajten.

Bill Cosby släpptes från fängelset den 30 juni efter att Pennsylvanias högsta domstol upphävt hans sexbrottsdom.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons