Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Stallone gör Ramboröst i "Mortal Kombat"

Spel • Publicerad 9 oktober 2020
Rambo kliver in på scenen i "Mortal kombat 11". Han gör sällskap av två slagsmålskämpar från tidigare delar i serien, Rain och Mileena. Pressbild.Foto: Warner Bros Games/TT

John Rambo blir en spelbar figur i ett tillägg till "Mortal kombat 11", skriver utgivaren Warner Bros i ett pressmeddelande.

John Rambo, som spelats av Sylvester Stallone i fem filmer, är en Vietnamveteran som återigen hamnar i hetluften i den actionspäckade filmserien.

Annons

I "Mortal Kombat" kommer Rambo att ärva Stallones utseende, och skådespelaren gör också hans röst. Figuren ingår i ett så kallat "Kombat pack", där även figurerna Mileena och Rain ingår.

Sedan tidigare finns andra kända actionfigurer från 1980-talet, nämligen Robocop och Terminator, i spelet.

"Mortal kombat 11" har blivit den snabbast säljande delen i den blodiga slagsmålsspelserien, och har hittills sålts i 8 miljoner exemplar. Spelet kommer också att släppas till nästa generations konsoler, Xbox Series X och S, liksom Playstation 5.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons