Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Spears vill slippa pappans förmyndarskap

Nöje • Publicerad 5 november 2020
Britney Spears vill bli av med sin pappa James Spears förmyndarskap helt och hållet. Arkivbild.
Britney Spears vill bli av med sin pappa James Spears förmyndarskap helt och hållet. Arkivbild.Foto: Ap/TT

Britney Spears advokat har lämnat in domstolshandlingar i ett försök att avlägsna sångarens far, James Spears, som hennes förmyndare, skriver Billboard.

Stjärnan har tidigare uppgett att pappans del i hennes förmyndarskap helt ska ersättas av The Bessemer Trust, ett privatägt kapitalförvaltningsbolag.

Annons

"Antydningar om att James kommer att hålla fast vid Britneys tillgångar även efter det att Bessemer Trust utsetts ger upphov till en mycket allvarlig oro när det gäller säkerheten för Britneys egendom", skriver advokaten Samuel Ingham i en tio sidor lång domstolsansökan, som ska tas upp i rätten den10 november.

Britney Spears har varit omyndigförklarad sedan 2008 efter en period av psykisk ohälsa. På senare tid har hennes fans engagerat sig under hashtaggen "FreeBritney" men stjärnan uppgav nyligen att hon "mår bra".

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons