Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Skådespelare tillbaka i ny säsong av "Squid game"

Tv • Publicerad 12 april 2022
Hwang Dong-hyuk, skapare av "Squid game". Arkivbild.
Hwang Dong-hyuk, skapare av "Squid game". Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Två av skådespelarna från den sydkoreanska succéserien "Squid game” återvänder till seriens andra säsong på Netflix. Det avslöjade Hwang Dong-hyuk, som skapat det dystopiska överlevnadsdramat, under ett branschevenemang i helgen, skriver NME.

Både Lee Jung-Jae, som spelade huvudrollen i den första säsongen i "Squid game" och Lee Byung-hun, som spelar "The front man", återvänder till säsong två – men exakt när serien kommer är mer oklart.

Annons

Under Cannes-festivalen 2021 berättade den sydkoreanske manusförfattaren och regissören att det gick trögt med skrivandet – och att fansen troligtvis skulle behöva vänta till slutet av 2024 på fortsättningen av serien.

"Squid game" handlar om en grupp skuldsatta personer som tävlar i en serie dödliga barnlekar för att vinna pengar – och har toppat Netflixs tittarsiffror över hela världen.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons