Blekinge Läns Tidning logo
  1. Avdelningar
  2. Orter
  3. Sport
  4. E-tidning
  1. Tjänster
  2. Annonsera
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Innehåll A-Ö

Annons
Kultur

Sjätte "Scream"-film på gång

Film • Publicerad 3 februari 2022
Senaste "Scream"-filmen gick upp på bio i januari. Pressbild.
Senaste "Scream"-filmen gick upp på bio i januari. Pressbild.Foto: Paramount Pictures/AP/TT

Det är klart för en uppföljare till den senaste "Scream"-filmen, som är en så kallad "reboot" av skräckfilmsserien, skriver The Wrap.

Samma regissörer som till förra filmen, Matt Bettinelli-Olpin och Tyler Gillett, ska vara redo att återvända till den gastkramande slasher-historien och manusförfattarna James Vanderbilt och Guy Busick likaså.

Annons

Det är ännu oklart vilka av skådespelarna som repriserar sina roller. Den senaste filmen – som är den femte i ordningen – har samma namn som första ("Scream").

Huvudrollerna görs av bland andra Melissa Barrera, Jenna Ortega och Kyle Gallner. Även tre av originalskådspelarna från de första filmerna finns med: Neve Campbell, Courteney Cox och David Arquette.

Senaste "Scream" har gått ganska bra på biograferna och spelat in över 100 miljoner dollar totalt. Uppföljaren börjar filmas i sommar, uppger filmbolaget Paramount.

TT
Så här jobbar Blekinge Läns Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons